Două maşini şi o cisternă s-au ciocnit, vineri dimineaţă, pe Drumul Naţional 1, la intrarea în Comarnic, trei persoane fiind rănite. Traficul este restricţionat pe sensul de mers Bucureşti către Braşov.l

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Porivit IPJ Prahova, un accident rutier s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 1, la intrarea în Comarnic.

”Din primele verificări, se pare că două autoturisme circulau pe sensul de mers către Braşov, iar în momentul în care primul a încetinit pentru a efectua viraj stânga, cel din spate nu a păstrat distanţa de siguranţă, intrând în coliziune faţă-spate. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe celălalt sens de mers, moment în care a intrat în coliziune cu o cisternă care nu este încărcată”, a transmis IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că trei persoane au fost rănite. Şoferul unuia dintre autoturisme a fost încarcerat, fiind extras de către echipajele de pompieri.

Traficul este restricţionat pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, şi se dirijează de către poliţişti rutieri, până la finalizarea cercetărilor şi scoaterea vehiculelor de pe partea carosabilă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.