Cinci persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier, produs pe DN 1, în judeţul Prahova. Şoferul unui autoturism a ieşit dintr-o benzinărie, fără a se asigura, chiar în faţa unei maşini conduse regulamentar. Ca să evite impactul, şoferul care circula pe DN 1 a ajuns în şanţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul s-a produs, luni după-amiază, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, în zona comunei Cornu.

Primele date arată că şoferul unui autovehicul a ieşit dintr-o benzinărie, fără a se asigura, iar un autoturism care circula pe drumul naţional a ieşit în decor, după ce şoferul a încercat să evite impactul.

Cele două maşini nu s-au ciocnit, însă cinci persoane, între care un copil de 11 ani, au ajus la spital, find rănite.

Conform medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambuşlanţă Prahova, copilul, o fată, a sufeit un traumatism cranio-facial şi mai multe leziuni minore. Celelalte victime au între 19 şi 39 de ani şi au suferit multiple traumatisme, una dintre acestea, o tânără de 19 ani, fiind găsită inconştientă la locul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.