Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reţinut, fiind acuzat că a distrus oglinzile mai multor autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Ploieşti. El este suspectat că a distrus oglinzile a 22 de autoturisme parcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest caz a pornit după ce poliţiştii ploieşteni au primit, în 2 decembrie, în jurul orei 04:45, o sesizare din partea unei femei care relata că a găsit oglinda autoturismului personal distrusă. Autoturismul femeii fusese parcat pe strada Aleea Profesorilor din cartierul Malu Roşu. 
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că 22 de autoturisme fuseseră avariate, oglinzile acestora fiind distruse.  Principalul responsabil pentru distrugeri a fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din Ploieşti.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de distrugere, urmând ca sâmbătă să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.