Un bărbat de 43 de ani a fost rănit, miercuri seară, după ce a ajuns cu maşina într-un pârâu de pe marginea drumului, în comuna Râfov, judeţul Prahova. Autoturismul a căzut de la circa trei metri până în apă, care a intrat în maşină, îngreunând intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în satul Mălaieşti, comuna Râfov.

”Din primele informaţii, este vorba despre un autoturism care a derapat în afara părţii carosabile şi a ajuns într-un pârâu. În autoturism se aflau două persoane, dintre acestea, una a rămas încarcerată între fiarele contorsionate. Ambele persoane sunt conştiente”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Diferenţa de nivel dintre şosea şi pârâu este de aproximativ 3 metri.

Primele informaţii arătau că adâncimea apei este de 50-70 de centimetri, iar aceasta a pătruns în vehicul, dar nu pune în pericol viaţa victimei, ci doar îngreunează operaţiunile de descarcerare şi extragere ale acesteia.

Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost extrasă din vehicul, conştientă, fiind predată echipajului SAJ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.