O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident rutier produs, marţi seară, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în apropiere de serpentinele de pe Valea Prahovei. Maşina Poliţiei a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN1, în zona cartierului Nistoreşti din oraşul Breaza, fiind implicate o autospecială de poliţie şi o motocicletă. 
 
„În urma impactului, conducătorul motocicletei, un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite Poliţia Judeţeană Prahova. 
 
Oficialii IPJ Prahova nu precizează, care a fost mecanismul de producere a accidentului în urma primelor verificări, precizând că se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
 
Traficul rutier a fost perturbat în zonă, fiind dirijat de poliţiştii rutieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.