Pompierii intervin, marţi seară, la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, unde sunt degajări de fum din subsol, în zona scenei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov. Potrivit acestora, persoanele care erau la repetiţii au ieşit din teatru înainte să ajungă echipele de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a precizat că fumul vine din subsol, în zona scenei, însă nu se vede flacără, făcându-se în continuare verificări pentru găsirea focarului. La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului Mihai Vodă.

Reprezentantul ISU a mai spus că la Teatrul Constantin Tănase nu se ţinea spectacol la această oră, ci erau doar repetiţii, iar persoanele care se aflau în clădire au ieşit înainte de sosirea pompierilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.