Poliţiştii din Dolj au stabilit identitatea a opt dintre persoanele implicate în scandalul din centrul municipiului Craiova, doi dintre suspecţi fiind în continuare căutaţi. Una dintre cele două victime este agent de penitenciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost stabilită identitatea a opt bărbaţi implicaţi în altercaţie, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, din judeţul Dolj. În seara zilei de 18 septembrie, în urma audierilor şi a probatoriului administrat, şase dintre cei opt au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore”, a transmis, luni seară, IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat că patru dintre suspecţi sunt acuzaţi de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi pentru săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea făra drept de obiecte periculoase.

”Totodată, se continuă cercetările şi pentru depistarea celorlalţi doi bărbaţi care se sustrag cercetărilor. În cursul zilei de 19 septembrie, faţă de persoanele reţinute va fi propusă luarea unei măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată.

Duminică, IPJ Dolj anunţa că se fac cercetări, după ce un bărbat a de 37 de ani a fost transportat la spital, fiind agresat de o persoană necunoscută.

Potrivit Gazeta de Sud, scandalul a început într-un club şi a continuat pe stradă, î n centrul municipiului Craiova.

Bărbatul de 37 de ani agresat este agent de penitenciar.

În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital şi au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.