Peste o tonă de peşte a fost confiscată în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţişti în Rezervaţia Biosferei „Delta Dunării”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

”În perioada 8 – 10 aprilie 2020, poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul de Poliţie „Delta Dunării” au acţionat, împreună cu inspectori piscicoli din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură – Serviciul regional Tulcea, pentru prevenirea şi combaterea activitaţilor ilegale din domeniul piscicol. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 4 infracţiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura şi au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale”, anunţă autorităţile.
 
De asemenea, au fost indisponibilizate sau confiscate 14 plase de pescuit în lungime de peste un kilometru, 2 ambarcaţiuni şi un motor, în valoare totală de 46.600 de lei
 
”Totodată, au fost confiscate 1.233 de kilograme de peşte fără documente legale”, precizează Poliţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.