Un şofer care oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti este cercetat după ce a lovit un poliţist care inţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului a vrut să-l legitimeze pe acesta. Potrivit sindicatului Europol, încadrarea juridică a faptei „nu poate fi alta” decât cea de tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Incidentul produs sâmbătă  în Capitală a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. 
„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor în postarea de pe reţeaua de socializare. 
Colegii poliţistului precizează că şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, iar sâmbătă seară acesta şi se află în custodia poliţiei. Conform sindicaliştilor din poliţie, încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat acesta „nu poate fi alta decât” cea de "tentativă de omor".
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.