Un poliţist de 29 de ani, ajutorul şefului de post din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, a fost găsit împuşcat în cap într-un autoturism, pe un drum comunal. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Giurgiu arată că a fost sesizată, joi, în jurul orei 13.00, printr-un apel la 112 făcut de un bărbat care a spus că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge.
 
Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin care au constatat că pe DC 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, este un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului.
 
"În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu", menţionează sursa citată.
 
Poliţistul a fost evaluat din punct de vedere psihologic în 26 iulie 2017.
 
O echipă operativă complexă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, face cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.