Un tânăr de 22 de ani a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri, fiind testat preliminar pozitiv la cocaină. Bărbatul era în maşină cu soţia însărcinată şi un copil mic. Acţiunea poliţiştilor a avut loc în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Misiunea de a avea grijă de familie şi comunitate este a fiecăruia dintre noi! O tentaţie de moment poate aduce regrete pentru toată viaţa! (...) De ce te-ar însoţi soţia însărcinată şi copilul mic, în maşină, într-o stare incompatibilă cu şofatul?”, au scris, duminică, pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia au precizat că tânărul, de 22 de ani, a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri, a fost testat preliminar pozitiv la cocaină.

”Această oprire a salvat pasagerii fără vină, şoferul fiind acum cercetat în cadrul unui dosar penal”, au mai transmis poliţiştii.

Bărbatul a fost oprit în Bucureşti, la intersecţia Şos. Colentina - Şos. Fundeni.

Poliţiştii rutieri din Bucureşti au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 16 înfracţiuni, în urma unei acţiuni de amploare care a vizat creşterea gradului de ordine şi siguranţă rutieră pe drumurile publice. Zece şoferi au fost depistaţi sub influenţa substanţelor interzise.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.