Poliţia recomandă rute alternative pentru cei care se întorc duminică din vacanţa de sărbători petrecută pe Valea Prahovei şi vor să evite aglomeraţia de pe DN1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanţă, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

În ultimele zile s-a înregistrat aglomeraţie pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, în principal pe sensul către Braşov, dar şi pe sensul de întoarcere către Capitală, şi se aşteaptă ca duminică, odată cu încheierea vacanţei de sărbători, traficul să se intensifice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.