Inspectoratul de Poliţie al judeţului Vaslui a dispus verificări, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu două infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui care participau la o petrecere îmbrăcate în uniforma Poliţiei. În imagini se poate observa cum cele două femei, îmbrăcate în poliţiste, dansau găina la acea petrecere. IPJ Vaslui a ţinut să precizeze că femeile nu sunt angajate ale instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare, cele două infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui participau la nunta de argint a unei colege, la un restaurant. La un moment dat, îmbrăcate în uniforma Poliţiei Române, au dansat găina, un obicei din zonă. În timpul dansului au primit şi bani de la ceilalţi participanţi la petrecere.
 
În urma apariţiei imaginilor, IPJ Vaslui a comunicat că va face verificări.
 
”Cu privire la postarea apărută în spaţiul public, pe o reţea de socializare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Cele 2 persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmaâd ca la finalizarea acestora sa fie dispuse măsuri legale”, transmite IPJ Vaslui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.