Poliţia Capitalei s-a autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o bătaie în Centrul Vechi în urma căreia doi bărbaţi au rămas întinşi pe pavaj, aparent inconştienţi. Conform Poliţiei, în urma unui apel la 112, echipajul sosit la locul incidentului a găsit trei bărbaţi, doi dintre ei declarând că au fost implicaţi într-un conflict, însă nu au dorit sa depună plângere şi nici să meargă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
" În această dimineaţă, prin apel 112 a fost sesizat un incident, pe raza sectorului 3, în zona Centrului Vechi. Poliţiştii Secţiei 10 ajunşi la faţa locului au identificat 3  bărbaţi, doi dintre ei precizând că au fost implicaţi într un conflict fizic. Nu au dorit să depună plângere şi nici să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri", transmite Poliţia Capitalei.
Cei doi au precizat că analizează dacă vor formula sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat. 
"Precizez că pe baza imaginilor apărute în spaţiul public, DGPMB s a sesizat din oficiu, prin Secţia 10 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea identificării tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.