Peste 400 de amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei au fost date de poliţişti pentru braconaj piscicol, în ultima săptămână, conform Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 14 - 21 decembrie, au fost organizate 300 de acţiuni pentru prevenirea braconajului, fiind verificate 116 societăţi comerciale de comercializare a peştelui şi a produselor din peşte, 36 de amenajări piscicole/asociaţii de profil şi 205 pieţe sau târguri.

Echipele de control au constatat în flagrant delict zece infracţiuni, pentru care sunt cercetate şase persoane şi au aplicat 411 amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat 750 de kilograme de peşte proaspăt, 24 de plase de pescuit tip setci monofilament şi patru plase de pescuit tip setci din fir textil.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Printre cei cărora le-a fost întocmit dosar penal este şi un bărbat de 27 de ani din Tulcea, care transporta cu o autoutilitară 146 de kilograme de peşte proaspăt din speciile caras, crap, cosaş, novac şi somn, fără a avea documente de provenienţă, potrivit Poliţiei Române. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.