Peste 100 de persoane au fost evacuate marţi după amiază, în urma unui incendiu produs la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a precizat că nu au fost persoane rănite. De asemenea, spaţiile de cazare nu au fost afectate de flăcări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi după amiază, după izbucnirea unui incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale. 
“Au ars mobilier şi materiale plastice depozitate în subsolul pensiunii, pe o suprafaţă afectată de aproximati 50 de metri pătraţi. Spaţiile de cazare nu au fost afectate de incendiu. S-au autoevacuat 45 femei, 34 bărbaţi, 38 copii şi trei angajate ale pensiunii. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a transmis ISU Dobrogea. 
Pensiunea respectivă este formată din parter, două etaje şi o mansardă şi are în total 42 de camere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.