O persoană a fost dată dispărută în zona submontană a masivului Vâlcan, iar salvamontiştii din judeţul Gorj au pornit căutările cu drone atât aeriene, cât şi subacvatice. Persoana a fost găsită decedată, căzută într-o râpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Persoana dată dispărută a fost găsită decedată, căzută la circa 5 metri într-o râpă.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Poliţiştii vor face cercetarea la faţa locului, apoi salvamontiştii vor recupera trupul victimei pe care îl vor preda Institutului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Acţiune de căutare a unei persoane disparută în zona submontană a masivului Vâlcan la care au fost solicitaţi să participe şi salvatorii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj. Pe lângă echipajul de căutare terestră, salvamontiştii vor realiza şi cercetare aero cu drone cu camera clasică şi drone cu termoviziune, inclusiv programul de analiză cu AI-inteligenţa artificială a datelor colectate de drone, precum şi acvatică, în fântânile din zonă, folosindu-se o dronă subacvatică”, au transmis, duminică, reprezentanţii Salvamont. 
 
La căutări intervin, ca echipă de sprijin, la solicitarea IPJ Gorj, salvatorii din Baza centrală Salvamont Târgu Jiu şi posturile Salvamont Runcu şi Padeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.