Poliţiştii au făcut, luni, peste treizeci de percheziţii n şase judeţe şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul colectării şi valorificării materialelor reciclabile feroase. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridică la zece milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut, luni, 31 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj (20), Olt (2), Mehedinţi (4), Braşov (1), Giurgiu (1), Ilfov (1) şi în municipiul Bucureşti (2), într-un dosar de evaziune fiscală,  în domeniul colectării şi valorificării materialelor reciclabile feroase. 

”Pe raza judeţului Gorj, poliţiştii au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, 13 dintre acestea fiind desfăşurate la sediile unor societăţi comerciale, iar 7 percheziţii au fost efectuate la domiciliile unor administratori, pe raza localităţilor Târgu Jiu, Motru şi Băleşti. În urma percheziţiilor, desfăşurate în cadrul unui dosar aflat în instrumentarea poliţiştilor din Gorj, au fost ridicate înscrisuri privind activitatea derulată de agenţii economici în scopul eludării bugetului de stat, fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj 12 persoane în vederea audierii”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că au fost identificate bunuri în vederea instituirii măsurilor asigurătorii, pentru recuperarea prejudiciului.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 10.000.000 de lei.

În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Poliţiei Municipiului Motru şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.