Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, fac 25 de percheziţii, în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care au loc cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt vizate 11 persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, din Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti, care, în perioada 2009 şi până în prezent, ar fi deţinut, fără drept, armament şi elemente de muniţie.

La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, dar şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa şi Ilfov.îSuportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile se vor realiza cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.