Treisprezece percheziţii au loc miercuri în Constanţa, Brăila şi Ialomiţa, într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate de furtul a aproximativ 500 de tone de uree, prejudiciul fiind de 1,3 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 în judeţul Constanţa, 2 în judeţul Ialomiţa şi 1 în judeţul Brăila”, anunţă IGPR.
 
Din cercetări, a reieşit că, în anul 2021, mai multe persoane - angajaţi ai unei societăţi comerciale din portul Constanţa, transportatori şi administratori de societăţi comerciale din domeniul comerţului cu cereale - ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăţi comerciale. 
 
Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.