Poliţiştii din Vrancea au făcut, sâmbâtă, peste douăzeci de percheziţii în cinci judeţe, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, ridicând aproape 42.000 de tigarete, importante sume de bani, dar şi săbii şi obiecte pirotehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au făcut, sâmbătă, 22 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, pe raza judeţelor Vrancea, Galaţi, Suceava, Bacău şi Vaslui.

”Din cercetări a rezultat că, în perioada august 2017 – august, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, depozitat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă şi ulterior le-ar fi oferit spre comercializare, en-gross sau en-detail”, au transmis poliţiştii din Vrancea.

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 41.155 ţigarete diferite mărci, ambalate în pachete fără timbre fiscale aplicate, peste 2.800 de articole pirotehnice, o sabie precum şi 91.314 lei şi 240 euro, susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, IJJ Vrancea, Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Suceava, Galaţi, Bacău,Vaslui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.