Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac marţi 13 percheziţii domiciliare, în judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cercetări a reieşit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanţii unei societăţi comerciale  din judeţul Olt ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii, operaţiunile desfăşurate cu alte societăţi comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei.

Cinci persoane urmează să fie duse la audieri.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.