Poliţiştii fac percheziţii joi, în Capitală, într-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, vizând un apropiat al grupării Cămătarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”, anunţă Poliţia.
 
Activităţile menţionate fac parte dintr-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare.
La 01.09.2020 autorul însoţit de alte persoane s-a deplasat la o adresă in Bucureşti, sector 2 unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o alta  care a încercat sa se interpună. Ulterior, a ameninţat persoana agresată cu alte acte de violenţa, in sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit daca va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie.
In luna octombrie, aceeaşi persoană  a ameninţat o alta cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.
Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.