Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pun în aplicare 5 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi în judeţul Iasi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Activităţiile se desfăşoară într-un dosar penal, în care au loc cercetări pentru evaziune fiscală.
 
”Din cercetările efectuate până în prezent, rezultă presupunerea rezonabilă că în perioada 2018-2020 , reprezentanţii unei societăţi comerciale au omis înregistrarea veniturilor de peste 27.000.000 USD realizate, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale”, anunţă Poliţia Capitalei.
Surse din anchetă afirmă că aproximativ 190 de angajaţi ai societăţii, care realiza softuri, erau plătiţi cu cu salariul minim pe economie, dar au beneficiat de plăţi externe, fie prin intermediul societăţii, fie prin intermediul unei alte societăţi de contabilitate şi consultanţă fiscală.
 
Acţiunea  se  desfăşoară cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.