Poliţiştii din Capitală fac, miercuri, percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestărilor de servicii de curăţenie. Prejudiciul estimat este de 4,5 milioane de lei, iar nouă persoane vor fi duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare, miercuri, 9 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestărilor de servicii de curăţenie.

POtrivit poli\i;tilor, în perioada 2011 – 2016, reprezentanţii unor societăţi comerciale, având ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curăţenie, au înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de bunuri şi servicii, de la societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”,  sau societăţi comerciale cu identitate furată, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat este de 4.500.000 lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.