Poliţişti din Bucureşti au făcut, miercuri, şapte percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Cinci persoane sunt suspectate că, din noiembrie 2018 până în prezent, ar fi înlesnit mai multor femei practicarea prostituţiei, în apartamente închiriate în regim hotelier, situate pe raza Sectorului 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 


Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
 
”Din datele şi probele administrate în cauză, în perioada noiembrie 2018 – până în prezent, a rezultat presupunerea rezonabilă că un grup infracţional, format din cinci persoane, ar fi înlesnit mai multor femei practicarea prostituţiei, în apartamente închiriate în regim hotelier, situate pe raza sectorului 4”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, bănuiţii au pus la dispoziţia femeilor apartamentele menţionate, au postat anunţuri pe internet şi au intermediat relaţiile acestora cu clienţii, în urma acestor activităţi fiind obţinute diferite sume de bani de către cei în cauză.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Poliţiei Sectorului 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.