Poliţişti fac, miercuri, 12 percheziţii domiciliare în Municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Călăraşi, la locuinţele şi sediile sociale ale mai multor persoane fizice şi juridice implicate în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul lucrărilor de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Prejudiciul este estimat la 1,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Călăraşi şi Dâmboviţa fac, miercuri, 12 percheziţii domiciliare în Municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Călăraşi, la locuinţele şi sediile sociale ale mai multor persoane fizice şi juridice implicate în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul lucrărilor de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

”În fapt, în anul 2014, reprezentanţii mai multor societăţi care au ca obiect principal de activitate «lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale» nu au înregistrat în evidenţele contabile şi nu au declarat organelor fiscale veniturile realizate, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, cauzând un prejudiciu estimat la acest moment de aproximativ 1.200.000 lei”, anunţă Poliţia Română. 

Operaţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.