Poliţiştii au făcut o percheziţie la o clinică medicală din municipiul Constanţa, după ce un bărbat este acuzat că a operat două femei, iar în urma acestor intervenţii acestea au suferit vătămări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale au făcut o percheziţie la sediul unei clinici medicale din municipiul Constanţa, într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracţiuni de vătămare corporală din culpă.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la datele de 7 ianuarie 2021 şi 3 decembrie 2022, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale asupra a două femei, în urma cărora acestea ar fi fost vătămate corporal. În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie”, au precizat poliţiştii.

Ei au adăugat că cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.