Patru persoane au fost grav rănite într-un accident produs, vineri dimineaţă, în afara lcoalităţii vrâncene Slobozia Bradului, pe DN 2. Doi dintre răniţi sunt cetăţeni din Belarus, iar ceilalţi doi, soţ şi soţie din Buzău, care mergeau în concediu, în zona Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, accidentul s-a produs în afara localităţii vrâncene Slobozia Bradului.

Un bărbat de 37 de ani din Belarus se afla la volanul unui VW Passat, alături de un alt tânăr, de asemenea, de cetăţenie străină, când, la un moment dat, maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal, violent, de un autoturism Opel în care se aflau doi soţi din Râmnicu Sărat, aceştia mergând în concediu în zona Moldovei.

Potrivit Poliţiei Vrancea, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul adormirii la volan a cetăţeanului din Belarus, care a intrat pe contrasens.

În urma impctului extrem de violent, toţi cei patru oameni din ambele maşini implicate au fost răniţi.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Râmnicu Sărat, care au scos un rănit încarcerat dintr-o maşină, în timp ce echipajele SAJ si SMURD au transportat victimele la spital.

Trei dintre răniţi sunt internaţi în spitalul din Râmnicu Sărat, în timp ce rănitul aflat în starea cea mai gravă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitallui Judeţean Buzau.

Traficul pe DN 2 E 85 în zona producerii accidentului s-a desfăşurat îngreunat pe durata cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.