Patru persoane, membri ai aceleiaşi familii, au fost reţinute, sâmbătă, la Iaşi, după ce s-au bătut cu membrii unei familii vecine, printre cei loviţi fiind şi o poliţistă care a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, în care au fost folosite bâte şi sape.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului Judecătoriri Iaşi au decis sâmbătă reţinerea a patru persoane din comuna ieşeană Holboca, membri ai aceleiaşi familii, implicaţi într-un conflict violent cu membrii unei familii vecine. Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile în localitatea Holboca, cei care au provocat scandalul fiind membrii familiei Amariei. Aceştia s-au bătut cu o altă familie care locuieşte în apropiere, iar victimele s-au refugiat la o cunoştinţă din sat, după care au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a putea reveni acasă.

Un echipaj de Poliţie format din trei agenţi i-a escortat spre casă, însă în momentul în care au trecut prin dreptul casei familiei Amariei, patru membri ai acestei familii au ieşit în stradă, lovindu-i cu bâtele şi sapele pe cei care doreau să se întoarcă la locuinţele lor. În timpul încăierării, o poliţistă a fost agresată. Anchetatorii afirmă că şeful de post din Holboca ar fi fost ameninţat cu moartea de către membrii familiei Amariei.

Trei persoane au fost rănite în urma acestui incident şi au fost transportate la spital. Potrivit medicilor, victimele necesită până la 55 de zile de îngrijiri medicale.

Cei patru agresori vor fi duşi în instanţă cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii publice, lovire şi alte violenţe, dar şi de ultraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.