Patru persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite în accidentul de telecabină produs duminică la Bâlea Cascadă, starea victimelor fiind stabilă. Accidentul s-a produs după ce telecabina a intrat cu viteză prea mare în staţie, primele informaţii arătând că s-ar fi produs o defecţiune la sistemul de frânare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că în accidentul de telecabină au fost rănite patru persoane - un copil de patru ani care a suferit fractură de piramidă nazală, un bărbat care şi-a fracturat un picior, dar şi două femei care acuză dureri la picioare şi la coloană.  
 
Starea victimelor nu este gravă, dar medicii nu au decis deocamdată câte dintre ele vor fi transportate la spital. 
 
De asemenea, potrivit surselor citate, vor fi evaluate de echipajele medicale toate persoanele care se aflau în telecabină.
 
Până acum nu se ştie exact cum s-a produs accidentul, dar telecabina se pare că ar fi intrat cu viteză prea mare în staţie şi s-a izbit de peron, în urma unei defecţiuni la sistemul de frânare.

Telecabina implicată în incident face legătura între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac şi transporta 15 oameni.

În urma incidentului, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi salvamontişti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.