Un paraşutist în vârstă de 28 de ani a murit, sâmbătă, pe aerodromul Luncani din judeţul Cluj, după ce paraşuta nu i s-a deschis în timpul unui salt din avion. Bărbatul sărise de la o înălţime de aproximativ 3.000 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul paraşutistului mort după ce a căzut de la 3.000 de metri; tânărul era directorul comercial al unui lanţ de restaurante

Poliţia Cluj a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul paraşutistului în vârstă de 28 de ani care a murit după ce a căzut în gol de la 3.000 de metri altitudine, fără să i se deschidă paraşuta. Tânărul era directorul comercial al unui lanţ de restaurante cu o cifră de afaceri anuală de peste zece milioane de euro.

Poliţia Cluj a deschis, sâmbătă după-amiază, un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit după ce a căzut cu paraşuta de la aproximativ 3.000 de metri altitudine, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Daniel Graur.

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a murit este Vlad Lupaş, directorul comercial al lanţului de restaurante Salad Box, a confirmat sursa citată.

Afacerea în conducerea căreia se afla Vlad Lupaş a fost demarată în 2012, printr-o investiţie iniţială de 25.000 de euro.
După doi ani de la inaugurarea primului restaurant Salad Box, proprietarii au deschis alte 25 de puncte în cele mai importante 13 oraşe din ţară, dar şi în centre comerciale din Budapesta şi Heilbronn, în Germania, cifra de afaceri anuală a ajungând la peste zece milioane de euro anul trecut.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe aerodromul din Luncani, judeţul Cluj, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Cluj, Horia Simu.

Paraşutist mort în judeţul Cluj, în urma unui salt din avion; paraşuta bărbatului nu s-a deschis

Paraşutistul se afla într-un avion al aerodromului şi a sărit de la o înălţime de aproximativ 3.000 de metri.

În timpul saltului, însă, paraşuta tânărului în vârstă de 28 de ani nu s-a deschis, acesta căzând în gol.

Potrivit sursei citate, bărbatul a murit la impactul cu solul.

Tânărul în vârstă de 28 de ani era paraşutist civil. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.