Bărbatul din Panciu, judeţul Vrancea, care a bătut o şoferiţă după ce i-a accidentat copilul pe trecerea de pietoni a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 41 de ani din Panciu a fost reţinut după ce pe 24 mai a bătut o femeie de 37 de ani care îi lovise copilul aflat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Imediat după accident, după ce s-a asigurat că băieţelul său, de 6 ani, este în afara oricărui pericol, vrânceanul a provocat scandal şi a agresat-o pe şoferiţă, aceasta fiind ulterior transportată la spital. Pentru aplanarea scandalului, la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipe de poliţişţi. Surse din rândul anchetatorilor, susţin că bărbatul ar mai fi fost implicat în unele incidente în străinătate.

Accidentul a avut loc joi în oraşul Panciu. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie, de 37 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a acroşat uşor un minor, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului rutier, tatăl minorului, un bărbat de 41 de ani, din localitate, ar fi lovit femeia şi ar fi provocat scandal.

Minorul şi femeia au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral închis şi o leziune la genunchiul stâng, în timp ce femeia agresată a fost diagnosticată cu traumatism cranian.

Pe  numele femeii a fost întocmit dosar penal pentur vătămare corporală din culpă. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, pentru lovire sau alte violente şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, ulterior el fiind reţinut pentru 24 de ore.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.