Un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Olt a fost arestat preventiv după ce a pătruns în sediul unei bănci şi a distrus obiecte de mobilier şi geamuri, în încercarea sa de a sustrage diverse bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Radomireşti, persoane necunoscute au pătruns în sediul sucursalei unei agenţii bancare unde au distrus obiecte de mobilier şi geamuri, încercând să sustragă bunuri.

“În urma activităţilor desfăşurate de  poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, a fost identificat un bărbat de 30 de ani din localitate, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, bărbatul în cauză este bănuit de comiterea şi a două furturi din societăţi comerciale, tot pe raza comunei Radomireşti din nopţile de 12/13 octombrie  şi 26/27 octombrie”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar în ziua de 10 noiembrie instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.