Trei persoane care au avut un comportament agresiv au fost încătuşate de poliţiştii din Olt chemaţi după ce a izbucnit un scandal pe o stradă din Slatina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au transmis, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către un bărbat, în timp ce se afla pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 39 de ani, din municipiul Slatina, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate. În momentul solicitării documentelor de identitate, persoanele implicate în conflict şi un bărbat de 45 de ani, din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliţie pentru dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În acel moment, o femeie de 71 de ani a încercat să îi împiedice pe poliţişti să îşi facă meseria.

“În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliţie să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au mai adăugat că cei doi bărbaţi au refuzat să se legitimeze şi “au proferat injurii şi expresii jignitoare”, motiv pentru care au fost amendaţi în total cu 17.000 de lei.  

Oamenii legii au întocmit şi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.