Poliţiştii din Olt au deschis un dosar penal după surparea malului peste două persoane. O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii IPJ Olt au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că două persoane ar fi fost surprinse de un mal de pământ. 
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, împreună cu un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din comuna Drăghiceni, în timp ce efectuau săpături într-un deal, au fost surprinşi de malul de pământ, care s-a surpat peste cei doi”, au transmis poliţiştii.
 
În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal, iar femeia a decedat.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.