Femeia care a sunat la 112, luni după-amiază, şi a spus că este sechestrată, fără a oferi alte detalii, a fost găsită după câteva ore într-o maşină, în judeţul Ilfov. Atât ea, cât şi însoţitorul ei sunt audiaţi de poliţişti, oamenii legii urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, în urma apelului primit în cursul zilei de luni, atât femeia, cât şi însoţitorul acesteia au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. 
 
În activitatea de căutare au fost implicate forţe sporite şi poliţişti din mai multe judeţe, persoanele fiind găsite în judeţul Ilfov, în aceeaşi maşină în care se aflau atunci când a fost efectuat apelul, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Femeia are 34 de ani, bărbatul are 32 de ani şi amândoi sunt din judeţul Ilfov, iar cei doi se cunosc. În urma primelor informaţii, nu s-ar confirma răpirea în acest caz.
 
În prezent se fac cercetări pentru lipsire de libertate, ancheta fiind coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.