Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă după ce un crescător de animale a fost ameninţat cu arma de doi paznici de vânătoare. Cei doi sunt anchetaţi şi pentru că au împuşcat un câine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt - Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana şi Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipoteşti şi doi bărbaţi, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, în urma căruia crescătorul de animale ar fi fost ameninţat cu arma de către cei doi bărbaţi.
 
"De asemenea, poliţiştii s-au sesizat şi cu privire la faptul că cei doi bărbaţi au împuşcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau”, a transmis IPJ Olt. 
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuziva, omorârea fără drept a animalelor şi uzul de armă fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.