O şină de metrou s-a defectat, luni, între staţiile Mihai Bravu şi Dristor, 1, traficul fiind reorganizat pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu si Nicolae Grigorescu. Accesul pasagerilor este permis în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Metrorex informează ca astăzi, 23.11.2020, circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 si 3 se desfăşoară cu dificultate în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1. Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de cca 8 minute”, a transmis, luni Metrorex. 
 
Sursa citată a precizat că echipele Metrorex  intervin pentru remedierea defecţiunii. 
 
”Precizăm că în staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. De asemenea, menţionăm că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a mai transmis Metrorex. 
 
Accesul pasagerilor se face în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.