O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, sâmbătă dimineaţă, într-un accident produs pe DN 2 Urziceni - Buzău, în judeţul Buzău, după ce o dubă şi un autoturism s-au ciocnit. Traficul a fost blocat complet în urma accidentului, ulterior circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe DN 2 Urziceni - Buzău.

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, în accident au fost implicate o dubiţă şi un autoturism, unul dintre vehicule fiind răsturnat în afara şoselei.

Foto: Facebook / Anca Botezatu
Foto: Facebook / Anca Botezatu

La locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Primele informaţii arată că sunt patru victime, dintre care o persoană încarcerată, pentru preluarea căreia a fost trimis un elicopter SMURD, două persoane conştiente, preluate de SAJ, şi o persoană decedată.

Traficul a fost blocat complet în urma accidentului, iar ulterior circulaţia a fost deschisă pe un fir, alternativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.