O femeie încă neidentificată, de aproximativ 50 de ani, a fost găsită, luni dimineaţă, plutind pe râul Dâmboviţa, în zona Târgului Vitan din Bucureşti, fiind făcute manevre de resuscitare de echipajul SMURD însă fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un trecător a observat, luni dimineaţă, în jurul orei 4.00, că femeia plutea pe râul Dâmboviţa, îmbrăcată şi cu faţa în jos.

El a sunat la 112, iar echipajele ISU - SMURD au reuşit să o scoată din apă.

Femeia era însă în stop cadrio-respirator şi suferise un şoc hipotermic sever, au spus cadrele medicale la faţa locului.

După aproximativ 45 de minute de manevre de resuscitare, semnele vitale încă nu au revenit, aşa că femeia fost declarată decedată.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla identitatea femeii şi dacă este vorba despre o sinucidere, o cădere accidentală sau a fost victima unei infracţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.