O femeie a murit, miercuri, după ce a fost înjunghiată, într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei, echipajul medical ajuns acolo făcând manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi pentru a-l identifica pe autor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuţit, într-un apartament situat în sectorul 3.
 
Acolo au ajuns poliţişti, precum şi un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei. 
 
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs decesul, precum şi pentru identificarea şi depistarea faptuitorului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.