O căţeluşă şi un pui de câine căzuţi într-un puţ îngust şi foarte adânc de pe un teren viran de lângă Ploieşti au fost salvaţi vineri de către pompierii prahoveni. Acţiunea de salvare a durat trei ore în cazul unuia dintre câini şi încă două pentru al doilea animal. Pompierii au anunţat că vor lua căţeii la detaşament până le găsesc stăpân.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit ISU Prahova, misiunea de salvare a avut loc pe un teren viran din apropierea localităţii Brazi, situată la periferia Ploieştiului.

Iniţial, salvatorii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui căţel căzut într-un puţ adânc de 22 de metri şi cu diametrul de doar 20 de cm. După trei ore, animalul, o femelă, a fost adus la suprafaţă, la finalul unei misiuni pe care salvatorii au catalogat-o drept ,,una care părea imposibilă”.

După salvarea căţeluşei, pompierii au constatat că în puţ se mai afla un pui de câine pe care, după alte două ore, l-au adus la suprafaţă. Salvatorii au anunţat că vor lua cu ei la sediul detaşamentului cele două animale, unde le vor îngriji până le vor găsi stăpân.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.