O autoutilitară a ieşit, vineri, de pe DN 7, la limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea, şi a căzut într-un pârâu. Şoferul, care avea o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme. Traficul este îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident produs pe DN 7, în apropiere de limita cu judeţul Vâlcea. Se pare că, în timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din judeţul Covasna, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se în albia unui râu”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Autoutilitara a căzut în pârâul Căprăreţ, afluent al Oltului.

La intervenţie au participat mai multe echipaje de la ISU Sibiu şi Vălcea, un echipaj SAJ Sibiu cu medic şi un echipaj medical B2 de la SAJ Brezoi (Vâlcea).

În urma accidentului, echipajul SAJ Sibiu i-a acordat asistenţă medicală şoferului şi l-a transportat la UPU Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism de membru inferior, stabil.

Potrivit IPJ Sibiu, testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului.

În zonă se circulă îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.