Un bărbat şi un adolescent de 15 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Neamţ, ei fiind acuzaţi de comitearea mai multor furturi din locuinţe şi magazine, cu un prejudiciu de 4.000 lei. În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au descoperit la locuinţa bărbatului o seră de canabis amenajată într-un dulap, fiind făcute cercetări şi pentru trafic de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti, judeţul Neamţ, au fost sesizaţi cu privire la furtul mai multor produse alimentare dintr-un magazin din localitatea Tazlău. În urma cercetărilor, poliţiştii au prins două persoane, un bărbat de 34 de ani şi un adolescent de 15 ani, ambii din Tazlău.

Poliţiştii au extins cercetările, stabilind că cei doi ar mai fi săvârşit încă două fapte de furt din locuinţe, în cursul lunii, cauzând un prejudiciu de 4.000 de lei.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au mers la locuinţa bărbatului, găsind în gradina casei acestuia câteva plante ce păreau a fi cannabis.

”Ca urmare a celor constatate, au fost sesizaţi ofiţerii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Neamţ, împreună cu care s-a făcut o percheziţie domiciliară. Poliţiştii au identificat în interiorul locuinţei, într-un dulap, o seră improvizată, destinată creşterii şi uscării plantelor de cannabis, iar în curtea locuinţei 11 plante de cannabis. Totodată, au mai fost identificate mai multe bunuri, stabilindu-se că ar putea proveni din furturile comise”, au precizat poliţişltii.

Cele două persoane au fost reţinute pentru furt calificat, iar poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ fac cercetări pentru trafic şi deţinere de droguri.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.