O cantitate de 110 kilograme de cannabis estinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone,16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile, ridicate de poliţişti în urma a două percheziţii în judeţul Neamţ, un bărbat fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 noiembrie 2019, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţul Neamţ, la un bărbat, de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate comercializării pe raza municipiului Iaşi, precum şi a altor judeţe. De asemenea, au fost ridicaţi 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile”, anunţă IGPR.

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate este estimată la 500.000 de euro.

Bărbatul bănuit de trafic de droguri a fost reţinut  pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.