Magistraţii din Mureş au emis, marţi, mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat prins în flagrant în timp ce transporta un colet care conţinea peste cinci kilograme de cannabis, seminţe şi fertilizatori necesari înfiinţării unei culturi de plante cu efect halucinogen. Conform anchetatorilor DIICOT, pachetul fusese primit din Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un complet de la Tribunalul Târgu Mureş a emis mandat de arestare pe numele bărbatului cercetat pentru trafic de droguri de risc. Anterior, el fusese reţinut de procurorii DIICOT după ce fusese prins în flagrant în timp ce transporta coletul cu substanţe stupefiante.
 
”Măsura a fost dispusă după ce, la aceeaşi dată, 15.05.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş împreună cu ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş l-au prins în flagrant pe inculpat în timp ce transporta, pe cale terestră, un colet ce conţinea droguri de risc. Coletul, provenind din Spania, conţinea cantitatea de 5,26 kilograme canabis, seminţe aparţinând plantei canabis, un cântar de precizie, fertilizanţi utilizaţi la creşterea plantelor de canabis precum şi mai multe ambalaje noi din material plastic, transparent, cu închidere tip ziplock”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de DIICOT.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.