Mai multe persoane au fost audiate de poliţiştii din Capitală în dosarul penal pentru lipsire de libertate deschis după dispariţia unei fete, care a fost găsită ulterior în Sectorul 4. Anchetatorii au stabilit că între ea şi bărbatul de 42 de ani în locuinţa căruia a fost găsită au existat discuţii anterioare, pe o reţea de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a arătat, marţi, că în cursul zilei anterioare a fost sesizată, printr-un apel 112, dispariţia unei minore, reclamaţia fiind formulată de o rudă.
 
"Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, fiind preluată de poliţişti. Având în vedere contextul, Poliţia Sectorului 5  - Serviciul Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal", a menţionat sursa citată.
 
Astfel, au fost audiate mai multe persoane, fiind identificat şi depistat bărbatul în locuinţa căruia a fost găsită fata de 12 ani.
 
"Din primele date a rezultat că între bărbatul de 42 de ani şi minoră au existat discuţii anterioare, pe o reţea de socializare, iar aceasta ar fi avut mai multe convorbiri cu persoane din anturaj şi familie", a transmis Poliţia Capitalei.
 
Pentru lămurirea tuturor aspectelor şi clarificarea situaţiei de fapt, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.
 
Fata a fost audiată în prezenţa familiei, avocat şi reprezentanţi ai DGASPC.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.