Un microbuz al ISU Maramureş care transporta 14 persoane revenite din Franţa spre locurile de carantină s-a răsturnat, miercuri seară, la Cluj-Napoca, trei pasageri fiind răniţi uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie din Cluj-Napoca între un microbuz al ISU si un autoturism.

Poliţia Judeţeană Cluj a transmis că din primele informaţii reiese că şoferul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase, astfel că s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida.

În urma accidentului, trei pasageri ai microbuzului au fost răniţi uşor.

Şoferii au fost testaţi, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, microbuzul care s-a răsturnat aparţine ISU Maramureş şi transporta 14 persoane care s-ar fi întors din Franţa. Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au întors la Sala Sporturilor pentru a fi preluaţi de alt mijloc de transport pentru a fi transportaţi către locaţiile de carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.