Un bărbat de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, iar fratele său a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112. Bărbatul a ămas blocat într-un fier forjat care i-a străpuns ambele picioare, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 9 mai a.c., Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului de Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 4”, a transmis IPJ Mehedinţi.

La sosirea salvatorilor, bărbatul se afla imobilizat într-un fier forjat, în zonă fiind executate lucrări la nivelul bnordurii. Elementul de construcţie i-a străpuns ambele picioare, bărbatul fiind transportat la spital.

În cauză politistii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform procedurilor şi continua cercetările.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.